به مناسبت روز دانشجو و توسط کانون مطالعات اجتماعی دانشگاه

برگزاری نشست دانشجویی با عنوان فرهنگ اعتراض
۱۷ آذر ۱۳۹۸ | ۰۸:۱۲ کد : ۵۷۴۰ اخبار
نشست هفتگی کانون مطالعات اجتماعی با عنوان (( فرهنگ اعتراض )) برگزار شد.
به مناسبت روز دانشجو و توسط کانون مطالعات اجتماعی دانشگاه

در ادامه سلسله نشستهای هفتگی کانون مطالعات اجتماعی معاونت فرهنگی و اجتماعی، نشست دانشجویی با عنوان ((فرهنگ اعتراض)) روز گذشته و به مناسبت روز دانشجو در محل مجتمع کانون‌های معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار شد. در این نشست که با حضور موحدی، کارشناس کانون‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و حمیدزاده، کارشناس ارتباطات فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی و جمعی از دانشجویان و فعالین فرهنگی برگزار شد، دانشجویان به بیان دیدگاههای خود در خصوص اعتراض و فرهنگ آن پرداختند. ولی‌پور، مصور، رحیمی و عطایی از دانشجویانی بودند که در این جلسه به بیان دیدگاههای خود در خصوص موضوع جلسه پرداختند. در ادامه این جلسه دانشجویان فعال فرهنگی نیز نظرات خود را در زمینه فرهنگ اعتراض دانشجویی بیان کردند.
شایان ذکر است سلسله جلسات کانون مطالعات اجتماعی بصورت هفتگی و در محل مجتمع کانون‌های فرهنگی و اجتماعی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار می‌شود و علاقمندان می‌توانند در این جلسات شرکت کنند.

آخرین ویرایش۱۷ آذر ۱۳۹۸