برگزاری نشست هفتگی کانون مطالعات اجتماعی با موضوع برابری جنسیتی

نشست هفتگی کانون مطالعات اجتماعی با موضوع برابری جنسیتی روز چهارشنبه مورخ ۲۰ آذرماه در محل مجتمع کانون های معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزارشد.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، در ادامه جلسات هفتگی کانون مطالعات اجتماعی ، نشست این هفته با موضوع برابری جنسیتی برگزار شد. موحدی، کارشناس کانون های معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن بیان این خبر گفت: این نشست روز چهارشنبه در محل مجتمع کانون های معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و با حضور دانشجویان علاقمند برگزارشد. وی در ادامه افزود: دانشجویان در این نشست به بحث و نظر پیرامون موضوع جلسه پرداختند و نظرات خود را در این خصوص بیان کردند.

شایان ذکر است، نشست کانون مطالعات اجتماعی با هدف تعامل بین دانشجویان و شکل گیری فرهنگ نقد و تفکر نقادانه بصورت هفتگی برگزار می شود.