دومین جشنواره ملی کرسی های آزاداندیشی دانشگاه‌های سراسر کشور، در مشهد به کار خود پایان داد

۲۲ آذر ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۶ کد : ۵۹۱۰ اخبار
دومین جشنواره ملی کرسی های آزاداندیشی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد، با قرائت بیانیه پایانی به کارخودپایان داد.

دومین جشنواره ملی کرسی های آزاداندیشی دانشگاه‌های سراسرکشور در تاریخ 20 و 21 آذرماه در دانشگاه فردوسی مشهد برگزارشد. در این جشنواره که با حضور حجت الاسلام و المسلمین منتظری،داستان کل کشور، دکتر غفاری،معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از مدیران و کارشناسان کرسی های آزاداندیشی از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور حضور داشتند، آثار راه یافته به دبیرخانه این جشنواره در بخش های گفت‌وگوی آزاد دانشجویی، مناظره دانشجویی، میزگرد دانشجویی، کرسی نقد و نظر و کرسی مطالبه‌گری به رقابت با هم پرداختند. حضور در کارگاه آسیب شناسی کرسی های آزاداندیشی، برگزاری کارگاه اصلاح آیین نامه کرسی های آزاداندیشی با حضور مدیران و کارشناسان از بخش های جنبی این جشنواره بود.

شایان ذکراست، این جشنواره با صدوربیانیه پایانی که توسط دبیر اجرایی این دوره، قرائت شد و تقدیر از برگزیدگان به کارخود پایان داد.

آخرین ویرایش۲۲ آذر ۱۳۹۸