برگزاری مرحله نهایی مسابقات pes در محل تالار فرهنگ

۲۴ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۳ کد : ۶۰۰۱ اخبار
مرحله نهایی مسابقات بین خوابگاهی pes شب گذشته در محل تالار فرهنگ معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی، مرحله نهایی مسابقات بین خوابگاهی PES شامگاه روز شنبه  مورخ 23 آذرماه در محل تالار فرهنگ معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد. سیف الهی مقدم، کارشناس شورای فرهنگ خوابگاهها در گفتگو با خبرنگار فرهنگی ضمن اعلام این خبر گفت: این مسابقات از ابتدای آذرماه در محل خوابگاههای پسرانه برگزار شد و شرکت کنندگان پس از طی مرحله مقدماتی در مرحله خوابگاهی، به مرحله نهایی راه یافتند. وی در ادامه افزود: در پایان مرحله نهایی و پس از برگزاری 13 دور مسابقه به ترتیب آقایان عماد علیرضایی مقدم از خوابگاه امیر، پویا گل محمدی از خوابگاه ابوذر و سعید مدنی از خوابگاه امیر حائز مقام‌های اول تا سوم این مسابقات شدند.

آخرین ویرایش۲۴ آذر ۱۳۹۸