باهدف بررسی مسائل فرهنگی دانشگاه

نشست جمعی از اعضای هیئت علمی با معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد

۲۴ دی ۱۳۹۸ | ۱۷:۵۴ کد : ۶۵۹۴ اطلاعیه
نشست بحث و بررسی مسائل فرهنگی با معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.
نشست جمعی از اعضای هیئت علمی  با معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد

نشست جمعی از اعضاء هیئت علمی دانشگاه بیرجند با معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، پیش از ظهر امروز سه شنبه ۲۴ دیماه در محل اتاق جلسات معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد. در ابتدای این نشست، دکتر قادری، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن تشریح ماموریت ذاتی این معاونت و حرکت در راستای آن، گفت: معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با وجود محدودیت های اعتباری مادی و معنوی وظیفه خود می داند در جهت بهبود اوضاع فرهنگی دانشگاه تلاش کند. در ادامه اعضاء هیئت علمی حاضر در جلسه به بیان دغدغه ها و انتظارات خود در بخش فرهنگ دانشگاهی پرداختند.
در پایان دکتر قادری ضمن تشکر از دغدغه مند بودن اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه در این بخش، آمادگی این معاونت را برای استفاده از نظرات همکاران دانشگاهی بیان کرد.
شایان ذکر است این نشست به در خواست جمعی از اعضاء هیئت علمی دانشگاه و در خصوص مسائل فرهنگی دانشگاه برگزار شد.