ثبت نام در اردوی تشرف رضوی (دانشجویان زائر اولی)

توجه:
- این اردو ویژه دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند می باشد که تاکنون موفق به تشرف به آستان مقدس علی بن موسی الرضا(ع) نشده اند.

- دانشجویانی که تاکنون در سامانه رفاه دانش ثبت نام ننموده اند باید ابتدا در این سامانه عضو شوند و سپس در اردو ثبت نام نمایند.

- دانشجویانی که قبلا در سامانه رفاه دانش ثبت نام نموده اند نیازی به ثبت نام مجدد در این سایت را ندارند، لذا با نام کاربری (کد ملی) و کلمه عبور قبلی خود وارد سایت شده و در اردوی تشرف رضوی ثبت نام نمایند.
-لطفا دانشجویان مشهدی از ثبت نام در این اردو خودداری نمایند.
- هزینه ثبت نام 300/000 ریال می باشد که پس از تایید و قرعه کشی نهایی از دانشجویان دریافت خواهد شد.
- ثبت نام در اردو فقط به صورت مجازی و در صورت اسقبال زیاد دانشجویان، اعزام شوندگان نهایی از طریق قرعه کشی مشخص خواهند شد.
- مدت زمان اردو 4 روز و سه شب و از تاریخ 19 لغایت 22 اسفندماه 98 و از دانشگاه بیرجند اعزام خواهند شد.

- آخرین مهلت ثبت نام 25 بهمن ماه 98 می باشد.

مطالب فوق را مطالعه نموده و می خواهم در اردو شرکت نمایم.(کلیک کنید)