جلسه شورای فرهنگی دانشگاه برگزار شد

جلسه شورای فرهنگی دانشگاه، روز گذشته در محل اتاق معاون فرهنگی دانشگاه برگزار شد.
جلسه شورای فرهنگی دانشگاه برگزار شد

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، جلسه شورای فرهنگی دانشگاه روز دوشنبه مورخ 14 بهمن ماه در محل اتاق معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد. دکتر احمد خامسان، رئیس دانشگاه و رئیس شورای فرهنگی در ابتدای این جلسه ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، انتصاب دکتر علی زنگویی به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی  را تبریک گفت و از خدمات ارزنده دکتر قادری در مدت تصدی ایشان به عنوان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تقدیر کرد. وی در ادامه توضیحاتی را در خصوص مسائل فرهنگی دانشگاه مطرح کرد. در ادامه اعضای شورای فرهنگی دانشگاه، در خصوص موارد مطرح شده در این جلسه، به بیان نظرات خود پرداختند. انتخابات مجلس شورای اسلامی، اعتکاف و اردوهای فرهنگی از موارد مطرح شده در این جلسه بود.