تمدید مهلت ثبت نام مسابقات قرآن و عترت در مرحله دانشگاهی

به گزارش معاونت فرهنگی واجتماعی دانشگاه، با توجه شروع کلاس های دانشجویان در ترم جدید و به  دلیل مراجعه مکرر دانشجویان، مهلت ثبت نام در مسابقات قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه تا مورخ  30 بهمن 98 تمدید می گردد.

سیف اللهی مقدم، کارشناس امور دینی و قرآنی ضمن اعلام این خبر، گفت: علاقمندان می توانند با مراجعه به بخش امورقرآنی سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند ضمن دریافت و مطالعه آیین نامه و منابع بخش های معارفی دررشته های مختلف مورد علاقه خود ثبت نام نمایند.

زمان برگزاری مسابقات در بخش کتبی ساعت 12:15 مورخ5 اسفندماه98 در محل تالار ولایت دانشگاه بیرجند و زمان برگزاری  بخش آوایی این مسابقات، رأس ساعت 12:15 مورخ 6 اسفندماه 98، برادران در محل سالن فرهنگ(معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه) و خواهران در محل تالار ولایت دانشگاه خواهد بود.

ضمناً، به اطلاع آن دسته از شرکت کنندگان در بخش حفظ قرآن کریم می رساند؛ مرحله دانشگاهی این رشته به صورت کتبی و از محفوظات در تاریخ 5 اسفند در تالار ولایت (همزمان با آزمون های بخش معارفی)برگزار خواهد شد

درخصوص آخرین مهلت ارسال آثار در بخش های پژوهشی، فن آوری،هنری و ادبی متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید در ساعات اداری به شماره مستقیم 31025712 (کارشناس قرآنی دانشگاه) تماس حاصل فرمایید.