ازسوی معاونت فرهنگی و اجتماعی

کرسی آزاداندیشی با عنوان بررسی چالشها و دغدغه‌های دانشجویان در ارتباط با آموزش مجازی برگزار شد

کرسی آزاداندیشی (( بررسی چالشها و دغدغه‌های دانشجویان در ارتباط با آموزش مجازی))، شامگاه روز دوشنبه مورخ ۲ اردیبهشت ماه برگزار شد.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، کرسی آزاداندیشی با موضوع ((بررسی چالشها و دغدغه‌های دانشجویان در ارتباط با آموزش مجازی)) شامگاه روز دوشنبه مورخ 2 اردیبهشت ماه، و با حضوردکترآیتی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر زنگویی، معاون فرهنگی و اجتماعی و جمعی از مدیران بخش آموزشی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بصورت مجازی برگزار شد.
دکتر زنگویی، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در گفتگو با خبرنگار فرهنگی گفت: بر اساس رسالت فرهنگی و اجتماعی این معاونت و با هدف رفع ابهامات و پرسش به سوالات دانشجویان در ارتباط با سامانه آموزش مجازی، کرسی آزاد اندیشی و در جهت ابراز بیان و عقیده تمامی دانشجویان برگزار شد.
وی در ادامه افزود: تلاش مجموعه معاونت فرهنگی و اجتماعی این است که به صورت سلسله جلسات به موضوعات پیرامون مباحث فرهنگی و اجتماعی پرداخته شود.

گفتنی است این جلسه با حضورجمعی از دانشجویان و نمایندگان تشکلهای دانشجویی برگزار شد. در این جلسه دانشجویان به بیان نظرات، پیشنهادات، انتقادات و ابهامات خود پیرامون آموزش مجازی پرداختند و مسئولین مربوطه نیز پاسخ‌های لازم در این زمینه را ارائه کردند. این جلسه حدود دو ساعت به طول انجامید.

کرسی آزاداندیشی (( بررسی چالشها و دغدغه‌های دانشجویان در ارتباط با آموزش مجازی))، شامگاه روز دوشنبه مورخ 2 اردیبهشت ماه برگزار شد.