از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

دومین نشست بررسی چالشها و دغدغه‌های دانشجویان در ارتباط با آموزش مجازی برگزارشد.

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۸:۵۹ کد : ۷۸۴۷ اخبار

در ادامه سلسله جلسات معاونت فرهنگی و اجتماعی در خصوص آموزش مجازی، نشستبررسی چالش‌ها و دغدغه‌های دانشجویان در ارتباط با آموزش مجازی، شب گذشته و با حضور جمعی از مسئولین فرهنگی، آموزشی و دانشجویی و بصورت مجازی برگزار شد.
دکتر اکبری، مدیر اجتماعی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن اعلام این خبر گفت: این نشست از سوی واحد کرسی‌های آزاداندیشی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و با هدف شناخت مشکلات دانشجویان برگزار شد و دانشجویان شرکت کننده به بیان دغدغه های خود در خصوص مسائل آموزشی و دانشجویی پرداختند. مشکلات دروس عمومی، وضعیت دروس عملی و دروس تخصصی، مشکل پرداخت شهریه خوابگاه و ...... از مهمترین مسائل مطرح شده در نشست شب گذشته بود. دکتر اکبری یادآورشد: معاونت فرهنگی و اجتماعی در ادامه، این نشست‌ها را ادامه خواهد داد و از دانشجویان می‌خواهیم عناوین مورد نیاز خود را به این معاونت اعلام نمایند تا نسبت به هماهنگی و برگزاری این نشست‌ها اقدام شود.

آخرین ویرایش۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹