از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه،کارگاه مجازی آموزش بازیگری تئاتر برگزارشد

۲۶ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۹:۳۸ کد : ۸۴۶۷ اخبار کانون تئاتر

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، از سوی کانون تئاتر دانشگاه، کارگاه آموزش بازیگری تئاتر بصورت مجازی و از طریق سامانه آموزش الکترونیک دانشگاه برگزار شد.

موحدی، رئیس اداره فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در گفتگو با خبرنگار فرهنگی ضمن اعلام این خبر گفت: در این کارگاه سه روزه که با حضور موناکیانی نژاد بازیگر تئاتر و دارای مدرک کارشناسی ارشد کارگردانی و مدرس دانشگاه برگزار شد، علاقمندان به بازیگری با مباحث و اصول بازیگری در تئاتر آشنا شدند.

شایان ذکر است این کارگاه سه روزه از روز شنبه 24 خرداد آغاز و روز دوشنبه 25 خرداد به پایان رسید.