برگزاری جلسه ی عمومی و فنی مسابقات هندبال دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور

۱۰ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۹:۳۷ کد : ۶۷۹۵ اخبار دانشکده اطلاعیه ها

جلسه ی عمومی و فنی مسابقات هندبال دانشجویان منطقه 9 کشور با حضور خانم دکتر میر کاظمی؛ مدیر تربیت بدنی دانشگاه بیرجند؛ دکتر زارعی؛ ناظر فدراسیون هندبال و دبیر انجمن هندبال دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی ؛ سرپرستان و مربیان تیم های شرکت کننده و مسئولین هیات هندبال استان و شهرستان در مورخ 98/11/09برگزار گردید. در این جلسه خانم میرکاظمی ضمن عرض خوشامد گویی به تیم های شرکت کننده، اظهار امیدواری کرد تا این مسابقات به بهترین نحو برگزار شده و نقطه ی عطفی در هندبال شهرستان و استان باشد. دکتر زارعی نیز در این جلسه ضمن بیان نکات فنی و یادآوری قوانین جدید هندبال به مربیان و سرپرستان شرکت کننده، اظهار داشت تا در صورت موافقت وزارت علوم ، دو تیم از این مسابقات به مسابقات المپیاد دانشجویی راه یابند. گفتنی است این مسابقات با حضور پنج تیم از دانشگاه های فردوسی مشهد، صنعتی شاهرود، مجتمع آموزشی اسفراین، حکیم سبزواری سبزوار و دانشگاه بیرجند از 10بهمن الی 14 بهمن در سالن فرهنگ به میزبانی دانشکده فنی و مهندسی فردوس برگزار خواهد شد. لازم به ذکر است دیدار افتتاحیه را تیم های حکیم سبزواری و اسفراین در ساعت 16 روز پنج شنبه برگزار خواهند نمود و مسابقه ی بعدی در ساعت 17:30 بین تیم های صنعتی شاهرود و بیرجند برگزار خواهد شد.