برگزاری مسابقات هندبال انتخابی دانشجویان منطقه ۹ کشور به میزبانی دانشکده فنی مهندسی فردوس

۱۵ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۵ کد : ۶۸۵۸ اخبار دانشکده اطلاعیه ها

دانشگاه حکیم سبزواری، قهرمان رقابت های هندبال دانشجویان دانشگاهها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور شد.

به گزارش دانشکده فنی و مهندسی فردوس، پرونده رقابت های هندبال دانشجویان دانشگاها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور با معرفی برترین ها بسته شد.مسابقات هندبال انتخابی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، انتخابی المپیاد کشوری از ۹ الی ۱۴ بهمن ماه در سالن ورزشی فرهنگ پیام نور و به میزبانی دانشکده فنی و مهندسی فردوس برگزار شد، که سرانجام تیم دانشگاه حکیم سبزواری با گذشتن از سد حریفان خود به مقام قهرمانی این مسابقات دست یافت و تیم های دانشگاه صنعتی شاهرود و دانشگاه فردوسی مشهد به ترتیب رتبه های دوم و سوم را کسب کردند، کاپ اخلاق این رقابت ها نیز به تیم دانشگاه بیرجند تعلق گرفت.
در مراسم اختتامیه این رقابت ها با حضور مسئولین از تیم های برتر تجلیل به عمل آمد.