پیام تبریک رئیس دانشکده فنی فردوس در آستانه فرا رسیدن سال ۱۳۹۹

۲۸ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۶ کد : ۷۳۶۰ اخبار دانشکده اطلاعیه ها

بسم الله الرحمن الرحیم

سال نو و بهار طبیعت را خدمت یکایک شما دانشجویان عزیز و همکاران محترم دانشکده فنی و مهندسی فردوس تبریک و شادباش عرض میکنم. امیدوارم همه شما عزیزان به اتفاق خانواده محترم سالم و تندرست باشید. برای جلوگیری از شیوع کرونا، امسال برخلاف میلمان، نوروز این جشن بزرگ باستانی مان را طور دیگری تجربه خواهیم کرد که البته امیدوارم این تجربه دیگر تکرار نشود و نوروز مثل همیشه با دید و بازدید همراه باشد. اما در این شرایط، اولویت و وظیفه اجتماعی همه ما حفظ سلامتی خود و خانواده مان و حفظ جان هم وطنان عزیزمان است. لذا درخواست دارم با ماندن در خانه خیلی مراقب سلامتی خود و خانواده محترمتان باشید. امیدوارم همه با هم با خیر و خوشی سال نو را شروع کنیم و به خوبی و سلامتی به پایان برسانیم. یک بار دیگر، ضمن تقدیم صمیمانه ترین شادباش ها و تبریک ها، برای یکایک شما عزیزان سال پرخیر و برکتی آرزومندم.

دکتر واحدی پور

رئیس دانشکده فنی و مهندسی فردوس