تمدید مهلت زمان دفاع از پایان نامه/رساله/طرح تحقیق رساله دکتری در ترم اول سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

۱۵ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۸ کد : ۲۶۹۰۶ اطلاعیه

احتراماً به استحضار دانشجویان تحصیلات تکمیلی می رساند مطابق مصوبه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه، آخرین مهلت دفاع از پایان نامه/رساله/طرح تحقیق رساله دکتری در ترم اول سال تحصیلی 1403-1402 لغایت سی ام بهمن ماه تمدید شده است و درخواست مجوز دفاع مربوطه باید نهایتاً تا هفدهم بهمن ماه در سامانه پویا ثبت شود. بدهی است دانشجویانی که موفق به دفاع از پایان نامه/رساله در ترم جاری تحصیلی نخواهند شد باید پیگیری لازم جهت انتخاب واحد ترم دوم سال تحصیلی 1403-1402 را به انجام رسانند و در غیر این صورت، وضعیت تحصیلی دانشجو عدم مراجعه خواهد بود. لازم به توضیح است که زمان های یاد شده تمدید نخواهد شد.