اطلاعیه اعتبار اینترنت

۳۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۳:۳۴ کد : ۱۲۴ اطلاعیه

قابل توجه دانشجویان عزیز

شناسه کاربری و رمز عبور جهت استفاده از اینترنت به کلیه دانشجویان دانشگاه به شرح زیر اختصاص داده شده است.

مقطع

ترافیک حجمی (ماهیانه)

کارشناسی کامپیوتر و IT

4000MB

کارشناسی سایر رشته ها

3000 MB

کارشناسی ارشد

8000MB

دکتری

10000MB

توجه : در صورت استفاده حجم اختصاص داده شده توسط دانشجو امکان تمدید اعتبار وجود ندارد.

نحوه محاسبه میزان استفاده از حجم اینترنت به شرح ذیل می باشد:

ساعات استفاده

نحوه محاسبه

از ساعت 7 صبح الی 8 شب

به میزان استفاده شما از حجم اینترنت شما کسر می گردد. (ضریب 1)

از 8 شب الی 2 صبح

یک دوم میزان استفاده از حجم اینترنت شما کسر می گردد.(ضریب 0.5)

از 2 صبح تا 7 صبح

یک چهارم میزان استفاده از حجم اینترنت شما کسر می گردد.(ضریب 0.25)

بررسی میزان استفاده(ساعت و حجم)، تغییر کلمه عبور و ... تنها از طریق آدرس sib.birjand.ac.ir/user  (سایت دانشگاه بیرجند-خدمات الکترونیک-خدمات کاربران) امکان پذیر می باشد.

خواهشمند است در خصوص شناسه کاربری و رمز عبور خود نکات زیر را رعایت فرمایید.

1- به عنوان اولین قدم، رمز عبور اولیه خود را تغییر دهید.(به صورت پیش فرض رمز عبور شما کد ملی شما-با حذف صفرهای اول- می باشد)

2- به منظور جلوگیری از سوء استفاده از شناسه کاربری اینترنت، رمز عبور را بر روی سیستمهای عمومی که سایرین نیز به آن دسترسی دارند، ذخیره نکنید.

3- به صورت دوره ای اقدام به تغییر رمز عبور نمایید.

4- به هیچ عنوان شناسه کاربری و رمز عبور خود را در اختیار سایر افراد قرار ندهید. با توجه به موارد سوءاستفاده از شناسه کاربری برخی ازدانشجویان و پیگیری موارد فوق توسط نیروهای انتظامی و قضایی، دانشگاه بیرجند موظف به معرفی مالک شناسه فوق می باشد و مسئولیت و عواقب حقوقی و قضایی هر گونه عملی که با شناسه کاربری انجام شود  به نام دانشجوی ثبت شده در سامانه کاربران دانشگاه می باشد و عواقب هرگونه کوتاهی و سهل انگاری بعهده شخص دانشجو می باشد و دانشجویان خاطی نیز طبق روال به کمیته انظباطی دانشجویان نیز معرفی خواهند شد.

آخرین ویرایش۳۱ شهریور ۱۳۹۷