تست و راه اندازی آزمایشی مرکز تلفنی تحت شبکه (VOIP) دانشگاه بیرجند

تست و راه اندازی آزمایشی مرکز تلفنی تحت شبکه (VOIP) دانشگاه بیرجند

از ابتدای مهر ماه سال جاری در محل جدید استقرار واحد فناوری اطلاعات دانشگاه واقع در طبقه دوم کتابخانه مرکزی این سامانه جدید بر اساس فناوری VOIP (انتقال صوت بر بستر شبکه) بصورت ازمایشی مورد راه اندازی و تست قرار گرفت ، لازم به ذکر است جهت راه اندازی این سامانه در انتهای سال گذشته تجهیزات سخت افزاری لازم مرکز تلفن به هزینه 1.6 میلیارد ریال خریداری و در ابتدای سال جاری نصب گردید و با خرید اولیه تعداد 320 گوشی مخصوص با اعتبار 2.5 میلیارد ریال در سال جاری هم اکنون عملیات راه اندازی و تست اولیه آن با موفقیت به اتمام رسیده است و در آینده نزدیک در سایر بخش های دانشگاه با توزیع گوشی ها و آماده سازی زیر ساخت های لازم استفاده از آن توسعه و در کل پردیس شوکت آباد فراگیر خواهد شد .

با استفاده ار این سامانه جدید مشکلات جابجایی خطوط تلفن داخلی و همچنین محدودیت تعداد خطوط بر طرف می شود و امکان تماس تلفنی از بیرون دانشگاه با سر شماره چهار رقمی 3102 امکان پذیر می باشد و با شماره گیری شماره های داخلی در ادامه این سر شماره امکان ارتباط مستقیم با کلیه شماره های داخلی دانشگاه امکان پذیر می باشد.