نشست صمیمانه معاونین دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با دانشجویان ساکن خوابگاه ها در شب یلدا برگزار شد.

به همت شورای فرهنگی خوابگاه های دانشجویی و به مناسبت شب یلدا، دورهمی صمیمانه مسئولین دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با دانشجویان خوابگاهی پسرانه(سرو) و دخترانه(صدف) برگزار شد.

در این نشست صمیمانه، دکتر موسوی، معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند با تبریک فرارسیدن شب یلدا و تأکید به رعایت پروتکل های بهداشتی در خوابگاه ها، دانشجویان را توصیه به غنیمت شمردن دوران خوابگاهی و تلاش برای ارتقای سطح مهارت های فردی و اجتماعی نمودند.

دکتر علی زنگوئی، معاون فرهنگی و اجتماعی نیز با تبریک شب یلدا و بیان اشعاری از حافظ و مولانا، در مورد یلدا، و فلسفه ایجاد و ایین های این شب مطالبی را بیان نمودند.

دکتر خزیمه نژاد، مدیر دانشجویی دانشگاه نیز با تبریک شب یلدا به بیان خاطرات دانشجویی خود با تأکید بر زمان و لزوم توجه به آن در دوران دانشجویی پرداخت.

شعرخوانی دانشجویان بین الملل، حافظ خوانی، برگزاری مسابقات شاد و مفرح و توزیع بسته یلدایی که توسط معاونت دانشجویی دانشگاه تهیه گردیده بود از برنامه های ویژه یلدایی در خوابگاه های دانشجویی دانشگاه بیرجند بود.