برگزاری نشست فرهنگی باعنوان آزادی خواهی و ظلم ستیزی در مکتب امام حسین (ع)

۲۰ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۵ کد : ۱۴۳۴۹ اخبار اطلاعیه ها
برگزاری نشست فرهنگی باعنوان آزادی خواهی و ظلم ستیزی در مکتب امام حسین (ع)

اولین جلسه از سلسله نشست‌های فرهنگی سبک زندگی حسینی با عنوان آزادی خواهی و ظلم ستیزی در مکتب امام حسین (ع) که با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری و دفتر محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند در ساعت 10:30 مورخ 1400/06/20 مصادف با چهارم ماه صفر توسط استاد محترم جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر سید حسن حسینی عضو محترم هیأت علمی گروه معارف اسلامی دانشکده ادبیات و علوم انسانی به مدت 2 ساعت برگزار گردید.
در این جلسه با موضوع آزادی خواهی و ظلم ستیزی در مکتب امام حسین (ع) به موضوع آزادی انسان اشاره نمودند و فرمودند که امام حسین (ع) نیز مکتب خویش را بر همین اساس پایه‌ریزی نموده بودند. ایشان آزادی را از جمله مسائلی دانست که تعاریف زیادی از آن شده است و هر مکتبی بر مبنای شرایط ذهنی خویش آزادی را تعریف نموده‌اند ولی اسلام انسان را موجودی آزاد تعریف می‌کند و انسان را مجبور را نمی‌کند و آزادی که اسلام معرفی می‌کند بهترین نوع آزادی است.در این جلسه به معنای واقعی آزادی و آزادگی در مکتب امام حسین (ع) و شاخص‌هایی که برای آزادی در مکتب امام حسین آمده بود اشاره شد.