برگزاری کارگاه آموزشی «روش کار با اتوماسیون اداری»

برگزاری کارگاه آموزشی «روش کار با اتوماسیون اداری»

به همت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و با همکاری مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه در راستای برگزاری کارگاه‌های دانش‌افزایی و توانمندسازی اعضای هیأت علمی، کارگاه آموزشی تحت عنوان "روش کار با سامانه اتوماسیون اداری" در تاریخ های 04/11/1399 لغایت  06/11/1399 به مدت 3 روز توسط سرکارخانم مهندس خیرآبادی با حضور تعدادی از اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه برگزار شد. در این دوره بخش‌های مختلف اتوماسیون اداری از جمله روش ایجاد و جستجوی نامه‌ها، در بخش کارتابل روش بررسی کارتابل، جستجو و ساماندهی کارتابل و در بخش عملیات جانبی فرآیندهایی مانند ایجاد عملیات اتوماتیک، تفویض اختیار، ایجاد لیستهای توزیع ارجاع، مدیریت سیستم ...تدریس شد. در پایان نیز سرکارخانم مهندس خیرآبادی به سؤالات اعضای محترم هیات علمی پاسخ دادند.