برگزاری وبینار "چالش های تولید زعفران در محیط کنترل شده"

۲۴ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۴ کد : ۱۲۹۹۱ اخبار
تعداد بازدید:۵۰۶
برگزاری وبینار "چالش های تولید زعفران در محیط کنترل شده"

به کوشش انجمن های علمی گیاه پزشکی و زراعت دانشگاه بیرجندوباهمکاری انجمن های علمی دانشگاه های مراغه، گیلان،بردسیر، تربت حیدریه .انجمن زعفران دانشگاه تربت حیدریه، پژوهشکده ی زعفران دانشگاه تربت حیدریه، گروه پژوهشی زعفران دانشگاه بیرجند، گروه پژوهشی گیاه و تنش های محیطی دانشگاه بیرجند و مرکز ارتقا کیفیت مرسیفول وبینار چالش های تولید زعفران در محیط کنترل شده برگزار شد. این  وبینار  در روز سه شنبه ۱۷فروردین ماه در محل پژوهشکده زعفران تربت حیدریه به مدت ۲ ساعت با تدریس دکتر حمیدرضا فلاحی عضو هیئت علمی گروه زراعت دانشگاه بیرجند و مهندس علیجان سالاریان مشاور پژوهشکده زعفران تربت حیدریه و همچنین مشارکت و استقبال ۱۸۵نفر از اساتید، دانشجویان و تولیدکنندگان زعفران در سطح کشور برگزار شد. در این وبینار مسائل مربوط به کشت هیدروپونیک زعفران و چالش های موجود در این حوزه مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در پایان به دانشجویان گواهی شرکت در وبینار اهدا شد

آخرین ویرایش۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰

نظر شما :