.

سخنرانی عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند در کنفرانس بین المللی Saffron and Seed Spices

۱۷ آبان ۱۴۰۰ | ۱۵:۱۴ کد : ۱۵۳۵۰ اخبار اسلایدر
.

کنفرانس بین ­المللی زعفران و گیاهان ادویه ­ای (Saffron and Seed Spices-Innovative Technologies for Sustainable Development) در روزهای 7 و 8 نوامبر 2021 (16 و 17 آبان­ماه 1400) توسط دانشگاه علوم و فناوری کشاورزی کشمیر هند (SKUAST: Sher-e-Kashmir University of Agricultural Sciences & Technology) بصورت ترکیبی (حضوری و مجازی) برگزار شد. در این کنفرانس دکتر حمیدرضا فلاحی عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند (گروه پژوهشی زعفران) و مسئول گروه پژوهشی گیاه و تنش ­های محیطی به ­عنوان سخنران کلیدی مقاله ­ای با عنوان راهکارهای سازگاری زعفران به تغییر اقلیم (Saffron Adaptability Approaches to Climate Change) ارایه نمود.  در این کنفرانس علمی علاوه بر محققان سایر کشورها، بیش از 20 محقق حوزة زعفران از ایران از جمله اعضای انجمن علمی مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی دانشگاه بیرجند (بصورت مجازی) حضور داشتند.

آخرین ویرایش۱۷ آبان ۱۴۰۰

نظر شما :