برگزاری کارگاه آموزشی توسط اعضای هیات علمی دانشگاه بیرجند در ششمین همایش ملی زعفران
کارگاه آموزشی "الزامات و مقررات تولید و فرآوری زعفران به روش ارگانیک" با تدریس "دکتر محمدعلی بهدانی" مدیر گروه پژوهشی زعفران و "دکتر حمیدرضا فلاحی" مسئول گروه پژوهشی گیاه و تنش های محیطی دانشگاه بیرجند در ششمین همایش ملی زعفران به میزبانی مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار گردید.
در این کارگاه مطالب متنوعی در مورد استانداردهای مختلف کشاورزی ارگانیک، جایگاه ایران در تولیدات ارگانیک، فرصت ها و چالش های تولید زعفران ارگانیک و نیز اصول پیشنهادی برای استانداردسازی مراحل تولید، برداشت، پس از برداشت و فرآوری زعفران بر اساس مقررات کشاورزی ارگانیک ارایه گردید.
شایان ذکر است هفتمین همایش ملی زعفران در سال ۱۴۰۳ در دانشگاه بیرجند برگزار خواهد شد.
نظر شما :