امضای تفاهم نامه همکاری شرکت کشاورزی صنعتی زعفران سحرخیز با دانشگاه بیرجند

۱۸ مهر ۱۴۰۲ | ۰۱:۰۸ کد : ۲۵۳۳۸ اخبار اسلایدر
امضای تفاهم نامه همکاری شرکت کشاورزی صنعتی زعفران سحرخیز با دانشگاه بیرجند

با پیگیری های جناب آقای دکتر حمیدرضا فلاحی و جناب آقای دکتر حسین حمامی، اعضای گروه پژوهشی گیاه و تنش های محیطی دانشگاه بیرجند و در راستای توسعه ارتباط دانشگاه با صنعت و شناسایی و حل مشکلات صنعت با استفاده از توان علمی محققان و پژوهشگران دانشگاهی، تفاهم‌نامه همکاری فیمابین دانشگاه بیرجند و شرکت کشاورزی صنعتی زعفران سحرخیز منعقد گردید. مسئول گروه پژوهشی گیاه و تنش های محیطی یکی از نمایندگان دانشگاه بیرجند جهت اجرای تفاهم‌نامه می باشد. مهمترین اهداف این تفاهم نامه عبارتند از:

• بهره­ گیری شرکت سحرخیز از ظرفیت‏ ها و توانمندی­ های تخصصی دانشگاه و گروه ­های پژوهشی و فناوری، مراکز رشد و شرکت­ های دانش‏ بنیان تابعه دانشگاه.

• همکاری طرفین جهت هدایت و حمایت از پایان ­نامه ­ها/رساله­ های تحصیلات تکمیلی و اجرای طرح ­های تحقیقاتی جهت انجام اولویت­های تحقیقاتی مورد نیاز شرکت سحرخیز.

• بهره ­گیری متقابل دانشگاه و شرکت سحرخیز از زیرساخت ­های آزمایشگاهی، تحقیقاتی و فناورانه یکدیگر.

• همکاری در جهت تولید ارگانیک گیاهان دارویی مورد نیاز شرکت سحرخیز، با تاکید بر زعفران.

• گذراندن دوره فرصت مطالعاتی، کارورزی و سایر دوره­ های مرتبط با ارتباط جامعه و صنعت اعضای هیات علمی/دانشجویان دانشگاه بیرجند در شرکت سحرخیز.

• برگزاری همایش‌های علمی و تحقیقاتی مشترک و انجام بازدیدهای متقابل علمی.

• همکاری در تدوین استانداردها و انتشار مشترک مجلات تخصصی، کتب و مقالات علمی در حوزة فعالیت شرکت سحرخیز.

• استفاده متقابل از امکانات موجود مانند کتابخانه‌ها، مرکز اسناد، آزمایشگاه‌ها، مراکز اطلاع‌رسانی و بانک‌های اطلاعاتی یکدیگر

نظر شما :