برگزاری وبینار آموزشی "نرم افزار مدیریت دامپروری مدیران" توسط انجمن دانش آموختگان با همکاری انجمن علوم دامی ایران و دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت پردیس کشاورزی

(برای ادامه خبر کلیک شود)
وبینار آموزشی نرم افزار مدیریت دامپروری مدیران ساعت ۱۲ یکشنبه سوم اسفند ماه به صورت مجازی با حضور تعداد زیادی از دانشجویان، دانش آموختگان و اعضای هیأت علمی گروه علوم دامی با همکاری دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، انجمن دانش آموختگان دانشگاه بیرجند و انجمن علوم دامی ایران شاخه خراسان برگزار شد. در ابتدای این جلسه دکتر حسینی واشان دبیر انجمن دانش آموختگان و سرپرست واحد دامپروری دانشگاه، ضمن معرفی انجمن دانش آموختگان دانشگاه به شرکت کنندگان خیر مقدم عرض نمود. در این جلسه آقای مهندس وکیلی مدیر عامل شرکت مدیران تحلیلگر سپاهان در زمینه اهمیت استفاده از نرم افزار و اتوماسیون در صنعت دامپروری و مزایای آن در افزایش بهره وری در صنعت دامپروری سخنرانی نمودند همچنین راندمان تولید محصول در دامپروری های صنعتی و سنتی مورد مقایسه قرار گرفت. در ادامه این وبینار ۳ ساعته از نرم‌افزار اهدایی مدیریت واحد دامپروری شرکت مدیران تحلیل گر سپاهان رونمایی شد و بخش های مختلف این نرم افزار برای شرکت کنندگان آموزش داده شد. در پایان نیز مدیر گروه علوم دامی و شرکت مدیران تحلیلگر سپاهان بر ضرورت همکاری متقابل میان دانشگاه و صنعت جهت افزایش تعاملات علمی و پژوهشی تأکید نمودند.