انجمن دانش آموختگان دانشگاه بیرجند یکی از چهره های برگزیده خود را از دست داد.

۲۹ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۴ کد : ۱۴۰۳۴ اخبار
دکتر محمود نگهبان سلامی از دانش آموختگان قدیمی دوره کارشناسی دانشگاه بیرجند و نماینده سابق مجلس شورای اسلامی و از روانشناسان با اخلاق دوران بودند که بر اثر بیماری کووید ۱۹ در سن چهل و چهار سالگی دار فانی را وداع گفتند...
انجمن دانش آموختگان دانشگاه بیرجند یکی از چهره های برگزیده خود را از دست داد.

"کل نفس ذائقه الموت ثم الینا ترجعون."

درگذشت ناگهانی دکتر محمود نگهبان سلامی یکی از اعضای شاخص انجمن  دانش آموختگان دانشگاه بیرجند و نماینده سابق مردم شریف خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی باعث تأسف و تأثر بسیار شد. ایشان از چهره های پرتلاش علمی و خدوم اجتماعی بودند چنانکه ریاست محترم دانشگاه بیرجند بیان داشتند ایشان تلاش زیادی در مجلس جهت توسعه و جذب اعتبار برای دانشگاه بیرجند داشتند. اعضای شورای مرکزی انجمن دانش آموختگان دانشگاه بیرجند در غم از دست دادن یکی از اعضای شاخص و فرهیخته خود به سوگ نشسته و این مصیبت را به خانواده، دوستداران و مردم ولایت‌مدار خواف و رشتخوار تسلیت عرض می کنیم و امید است مورد رحمت واسعه الهی قرار گیرند و از درگاه باری تعالی برای بازماندگان صبر و اجر جزیل مسئلت می نماییم.

انجمن دانش آموختگان دانشگاه بیرجند

پیام تسلیت رئیس دانشگاه بیرجند نیز اینجا لینک شده است