بازدید اعضای شورای مرکزی انجمن دانش آموختگان دانشگاه از موزه و مرکز اسناد و مفاخر و باشگاه مفاخر، بازنشستگان و دانش آموختگان دانشگاه در معیت رئیس دانشگاه و مسؤولین و همکاران موزه و مرکز اسناد

۲۳ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۲ کد : ۱۴۳۸۲ اخبار
اعضای شورای مرکزی انجمن دانش آموختگان دانشگاه بیرجند در معیت رئیس دانشگاه و مسؤولین و همکاران موزه و مرکز اسناد دانشگاه از پردیس شهدا و بخشهای مستقر در آن، روز سه شنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ بازدید کردند...

اعضای شورای مرکزی انجمن دانش آموختگان دانشگاه بیرجند در معیت رئیس دانشگاه و مسؤولین و همکاران موزه و مرکز اسناد دانشگاه از پردیس شهدا و بخشهای مستقر در آن، روز سه شنبه 23 شهریور 1400 بازدید کردند. این بخشهای بازدیدی، از جمله قسمتی از کارخانه نوآوری دانشگاه مستقر در پردیس شهدا، ساختمان اختصاص داده شده به موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه، باشگاه مفاخر، بازنشستگان و دانش آموختگان، و سایر فضاهای آماده سازی شده یا در حال بازسازی را شامل می شدند.

در این بازدید رئیس دانشگاه توضیحات مبسوطی درباره فرآیند کار و تمام طرحهای مد نظر ارائه نمودند. ایشان قول مساعد دادند که بزودی باشگاه مفاخر، بازنشستگان و دانش آموختگان دانشگاه افتتاح و مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت. محل دفتر مرکزی انجمن دانش آموختگان نیز در یکی از ساختمان های پردیس شهدا (در محل ساختمان قبلی دانشکده هنر) پیش بینی شده است که پس از تجهیز و آماده سازی بزودی در اختیار انجمن قرار خواهد گرفت.

انجمن دانش آموختگان وظیفه دارد از همه تلاشهای رئیس محترم دانشگاه در حمایت از انجمن و اختصاص امکانات و تجهیزات و کمک بی شائبه به انجمن در راستای سوق هر چه سریعتر به اهداف مدنظر، صمیمانه سپاسگزاری کند.

آخرین ویرایش۲۴ شهریور ۱۴۰۰