در خصوص بسندگی مهارت زبان خارجی دانشجویان دکتری دانشگاه بیرجند

۱۰ آبان ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۴ کد : ۲۵۶۲۸ اخبار اطلاعیه

احتراماٌ به استحضار دانشجویان گرامی دکتری می رساند شیوه نامه بسندگی مهارت زبان خارجی دانشجویان دکتری دانشگاه بیرجند در جلسه مورخ 1402/8/2 شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه بازبینی و به تصویب رسیده است و از لینک https://birjand.ac.ir/graduate/fa/regulation قابل دریافت است. شیوه نامه حاضر ملاک تایید و بررسی درخواست بسندگی مهارت زبان دانشجویان دکتری در تمامی ورودی ها خواهد بود. مطابق شـیوه نامه حاضـر، دانشـجویان گرامی دکتری ورودی 1402 و بعد از آن بایـد نهایتاً تا قبل از شـروع ترم سوم (بهتر است تا انتهای ترم اول باشـد) درخواست تحصیلات تکمیلی " درخواست بررسـی و تایید بسندگی مهـارت زبـان خـارجی دانشـجویان دکتری" را در سامـانه پویـا/تحصیلات تکمیلی/درخـواست هـای تحصیلات تکمیلی ثبـت نماینـد. درصورتیکه گردش کار این درخواست کامل شـد و به تایید نهایی رسـید سپس می توانند "درخواست مجوز برگزاری آزمون جامع" را در سامانه پویا ثبت نمایند. درصورتیکه " درخواست بررسـی و تایید بسـندگی مهارت زبان خارجی دانشجویان دکتری" در هر مرحله ای رد شد، باید با مراجعه به کالج دانشگاه در دوره های توانمندسازی مهارت زبان خارجی شرکت و تاییدیه آن را دریافت نمایند و مجددًا این درخواست را برای بررسی و تایید بسندگی مهارت زبان خارجی ثبت نمایند.