نشست هماهنگی سالگرد تدفین شهدای گمنام پردیس امیرآباد برگزار شد

۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۷:۱۷ کد : ۱۱۹۳۵ اخبار برگزیده معاونت

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی، نشست هماهنگی جهت برگزاری سالگرد تدفین شهدای گمنام پردیس امیرآباد و شهدای پردیس دانشگاه پیش از ظهر روز دوشنبه،20 بهمن ماه و بصورت مجازی برگزار شد.

در ابتدای نشست، دکتر علی زنگوئی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن عرض تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به بیان رشادتهای دوران دفاع مقدس اشاره کرد و افزود:امیدواریم بتوانیم از کسانی که برای دفاع از کشورشان، از جان خود گذشتند و خون خود را فدای این مرز و بوم کردند، تقدیر کنیم و هرکاری که انجام دهیم در مقابل فعالیتها و اقدامات آنها کم و اندک است.

در ادامه این نشست اعضای حاضر در جلسه به بیان نظرات و پیشنهادات خود در خصوص برگزاری هرچه بهتر سالگرد تدفین شهدای گمنام پردیس امیرآباد پرداختند. پس از اظهار نظر حاضرین در جلسه، مقرر شد مراسم سالگرد تدفین شهدای گمنام پردیبس امیرآباد،بصورت باشکوه و با توجه به شرایط موجود بصورت مجازی برگزار شود.