۶۰ بسته کمک معیشتی به مناسبت میلاد امام حسن مجتبی(ع) توزیع گردید.

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۳:۳۱ کد : ۱۲۷۶۰ اخبار برگزیده معاونت اخبار و اطلاعیه های دینی و قرآنی

همزمان با میلاد امام حسن مجتبی (ع) جمعی از کارکنان معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند، در طرح اهدای 60 بسته کمک معیشتی، مشارکت نمودند. در این طرح که به همت جمعی از خیرین با همکاری  آستان قدس رضوی و مشارکت هیأت عاشقان اهل البیت(ع) شهرستان بیرجند برگزار گردید، 60 بسته کمک معیشتی به ارزش هر بسته حدود 5 میلیون ریال، تهیه و در شب و روز میلاد امام حسن مجتبی(ع) در بین نیازمندان توزیع گردید.

برنج، ماکارانی، رب، پنیر، چای، حبوبات(لپه، عدس، لوبیا)، خرما، روغن آفتابگردان، مرغ، گوشت گوسفندی به همراه ماسک و یک عدد قرآن و مفاتیح الجنان، اقلام تشکیل دهنده این سبد غذایی بودند. تعدادی از کارکنان معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه نیز در تهیه، بسته بندی و توزیع این بسته ها مشارکت نمودند.