دومین جلسه استانی کنگره شهدای دانشجوی خراسان جنوبی برگزار شد.

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۷:۳۴ کد : ۱۲۹۶۰ اخبار برگزیده معاونت
دومین جلسه استانی کنگره شهدای دانشجوی خراسان جنوبی برگزار شد.

دومین جلسه ستاد برگزاری کنگره شهدای دانشجوی استان خراسان جنوبی ساعت 10 صبح  امروز سه شنبه، 21 اردیبهشت ماه، با حضور مسئولین و نمایندگان کارگروه های تعیین شده،  به صورت مجازی برگزار گردید.

دکتر علی زنگوئی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند و جانشین رئیس کنگره شهدای دانشجوی استان خراسان جنوبی، هدف از برگزاری این جلسه  را ارائه گزارش مسئولین کمیته ها در خصوص برگزاری یادواره های شهدای دانشجو در سطح دانشگاه ها ( به عنوان مقدمه ای برای برگزاری کنگره استانی شهدای دانشجو ) و همچنین اقدامات انجام شده توسط هر یک از کارگروه ها، وتعیین برنامه های آتی آنها اعلام نمود.

ایشان، ضمن تشکر از زحمات دانشجویان حوزه های بسیج دانشجویی دانشگاه ها و  همچنین حوزه بسیج دانشجویی استان، به عنوان دبیر کنگره، از مسئولین کارگروه ها، خواست تا طرح و برنامه های مکتوب  خود را جهت تصمیم گیری نهایی برنامه های کنگره  را هرچه سریع تر به دبیرخانه کنگره  ارسال نمایند.

ابوذر صلاحی، مسئول بسیج دانشجویی استان نیز، ضمن تشکر از مسئولین دانشگاه ها، تلاش جهت جمع آوری و تولید محتوایی مناسب جهت برگزاری هرچه با شکوه تر کنگره شهدای دانشجوی استان را خواستار شد.

کنگره شهدای دانشجوی استان خراسان جنوبی قرار است در بازه زمانی مهر ماه لغایت اسفند ماه 1400 برگزار گردد.

آخرین ویرایش۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰