برگزاری پنجمین نشست انتخابات ۱۴۰۰ با موضوع(( نظاری تازه به سیره امام، مردم و نظام))

۱۶ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۱:۳۸ کد : ۱۳۵۰۰ اخبار اخبار برگزیده معاونت
پنجمین نشست انتخابات ۱۴۰۰ با حضور جمعی از دانشگاهیان دانشگاه بیرجند برگزار شد.

پنجمین نشست انتخابات 1400 با حضور دکتر غلامعلی رجائی، فعال سیاسی و مشاور آیت الله هاشمی رفسنجانی شامگاه یکشنیه 16 خردادماه بصورت مجازی برگزار شد.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دکتر رجائی، در ابتدای این نشست ضمن بیان اهمیت نقش مردم در انتخابات به تشریح نقش و جایگاه مردم در اندیشه امام خمینی (ره) اشاره کرد.

این فعال سیاسی در ادامه به ذکر اتفاقات تاریخی در زمان حیات امام خمینی (ره) و نقش و جایگاه مردم پرداخت. وی در ادامه به تشریح انتخابات برگزار شده در نظام جمهوری اسلامی ایران پرداخت و خاطر نشان کرد:  امام منع می کردند که برای کل کشور تعیین تکلیف شود. مردم همه باید در مسائل شرکت کنند. و امام روی رأی مردم حساب می کردند.

رجائی در ادامه این جلسه، ضمن بیان اهمیت مردم در نظام جمهوری اسلامی ایران به نظر امام خمینی در این خصوص پرداخت و گفت: امام دست مردم را هم درمنتخب بودن و منتخب شدن ( انتخاب کردن و انتخاب شدن) باز گذاشتند. و هم اکنون بعد از رهبری،  مردم در اولویت است.

در ادامه این جلسه اعضای حاضر به بیان سوالات خود در خصوص انتخابات ریاست جمهوری پرداختند.