آیین بزرگداشت جلال‌الدین محمد بلخی (مولانا) در دانشگاه بیرجند برگزار شد.

آیین بزرگداشت جلال‌الدین محمد بلخی (مولانا) در دانشگاه بیرجند برگزار شد.

آیین بزرگداشت جلال‌الدین محمد بلخی معروف به مولانا و یا مولوی شاعر بزرگ ایرانی در قرن هفتم هجری قمری، توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی و با همکازی صمیمانه گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه بیرجند، انجمن ترویج زبان و ادب فارسی ایران، کانون شعر و ادب، کانون گویندگی و اجرا و انجمن علمی زبان و ادبیات فارسی در سالن فرهنگ به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

عرض خیرمقدم و سخنرانی دکتر علی زنگوئی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، سخنرانی دکتر محمد بهنام‌فر؛ استاد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه بیرجند، سخنرانی و شعر خوانی دکتر زینب نوروزی؛ دانشیار زبان و ادبیات فارسی دانشگاه، شعر خوانی دکتر سیدعلیرضا ذوالفقاری، عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی مکانیک، پخش چند کلیپ و  همچنین شعرخوانی  تعدادی از دانشجویان به صورت حضوری و مجازی از بخش های این مراسم بود.

8 مهر ماه برابر با 30 سپتامبر در تقویم رسمی کشور روز بزرگداشت مولوی نامگذاری شده که امسال با 23 صفر 1443 هجری قمری مقارن بود.

جهت مشاهده جزئیات سخنرانی های مراسم لطفا کلیک کنید.