برگزاری کارگاه آموزشی مقاله نویسی مقدماتی

۰۱ مهر ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۶ کد : ۱۴۷۹۵ اخبار انجمن علمی جغرافیا اخبار انجمن های علمی
برگزاری کارگاه آموزشی مقاله نویسی مقدماتی

کارگاه مقاله نویسی علمی از جمله پرطرفدارترین کارگاه هایی است که طی سال های گذشته توسط دانشگاهیان برگزار شده و همواره با استقبال دانشجویان مواجه بوده است. انجمن علمی دانشجویی جغرافیا دانشگاه بیرجند و اتحادیه انجمن های علمی- دانشجویی علوم جغرافیایی ایران در تاریخ 1مهرماه 1400 کارگاه آموزشی " مقاله نویسی مقدماتی"را برگزار کردند. در این کارگاه، اصول تدوین یک مقاله علمی آموزش داده شد. مدرس این دوره از کارگاه ها جناب آقای دکتر مفید شاطری، عضو هیئت علمی و دانشیار گروه جغرافیا دانشگاه بیرجند بودند. ایشان  در طی سه جلسه به انواع مقاله ها، مجلات و روش ها و مراحل ابتدایی و ضروری مقاله نویسی و همچنین چارچوب بندی آن پرداختند و سپس در جلسه چهارم شرکت کنندگان گرامی نمونه ای از چکیده مقالات جهت رفع ابهام و اشکال ارائه نمودند.