آغاز فرایند رای¬گیری بیست و سومین دوره انتخابات کانون¬های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی دانشگاه بیرجند

کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی بزرگترین عرصه برای کشف استعدادها، دستاوردها و توانمندی های دانشجویان است. این تشکل دانشجویی با استفاده از ظرفیت های خود، زمینه فعالیت و کارگروهی را برای دانشجویان فراهم می­سازد تا دانشجویان بتوانند با کشف استعدادها و بالا بردن توانمندهای خود، بهترین استفاده را از دوران دانشجویی خود ببرند. در همین راستا هر ساله انتخابات شورای مرکزی کانون ها به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی و شورای هماهنگی کانون­های فرهنگی، هنری،اجتماعی و مذهبی  دانشگاه برگزار می­شود. بیست و سومین دوره انتخابات کانون­ها به صورت مجازی از تاریخ 29مهر لغایت 2 آبان ماه1400 از طریق سامانه پویا (بخش رای­گیری الکترونیکی)  برگزار شد. تعداد6200 دانشجو در انتخابات شرکت کردند. که پس از شمارش آراء اسامی شورای مرکزی کانون ها  اعلام خواهد شد.

آخرین ویرایش۰۴ آبان ۱۴۰۰