کارگاه آشنایی با مبانی ازدواج (دومین کارگاه پیش از ازدواج ویژه دانشجویان)

کارگاه آشنایی با مبانی ازدواج (دومین کارگاه پیش از ازدواج ویژه دانشجویان)

ازدواج اولین گام یک فرد، برای ایجاد و تکوین زندگی مشترک با فردی از جنس مخالف است. چنانچه این گام در زمان مناسب و به شکل صحیح و سنجیده برداشته شود، کارکردهای مناسب و پیامدهای سازنده آن در طول زندگی مشترک ملموس خواهد بود.آشنایی با مبانی ازدواج نیز از بهترین اقدامات در جهت ازدواج موفق است. معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرحند با همکاری اداره ورزش و جوانان شهرستان بیرجند ، مرکز مشاوره ازدواج وتحکیم خانواده مشکات و کانون مهارت های زندگی وآسیب های اجتماعی در راستای آشنایی با عوامل پایداری و رضایت در ازدواج ، شرایط تحقق ازدواج موفق، قوانین ازدواج موفق، اقدام به برگزاری کارگاهی تحت عنوان آشنایی با مبانی ازدواج را در 20 آبان ماه 1400، از ساعت 19 الی 20:30 (به مدت یک ونیم ساعت) نموده است. در این کارگاه به مسائلی مانند تعریف ازدواج ، ضرورت آموزش­های پیش از ازدواج و اشخاص پرخطر برای ازدواج  پرداخته شد.

مدرس این کارگاه آقای محمد فاروق صادقی (کارشناس ارشد روانشناسی و مدیر مرکزمشاوره ازدواج و تحکیم خانواده مشکات)بوده است .