برگزاری مسابقه کتابخوانی معجزه شکرگزاری

برگزاری مسابقه کتابخوانی معجزه شکرگزاری

کتاب معجزه شکرگزاری، کتابی برای شروع تغییر از درون است.کتاب magic the اولین بار سال ۲۰۱۲ منتشر شد و یک دستورالعمل ۲۸ روزه برای آوردن معجزه به زندگی ارائه کرد. دستورالعملی که به ادعای نویسنده‌اش می‌تواند زندگی شما را متحول کند و هر چیزی که بخواهید را در اختیارتان بگذارد. راندا برن در این کتاب می‌گوید که دستورالعمل جامع خوشبختی برای همه‌ی آدم‌ها را پیدا کرده است و اگر آن را باور داشته باشند در ۲۸ روز همه‌چیز به کامشان خواهد شد. هرچند مسیر شکرگزاری نباید هرگز متوقف شود.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند به مناسبت هفته فرهنگ دانشگاهی و هفته کتاب و کتاب­خوانی، مسابقه کتابخوانی «معجزه شکرگزاری » را از 18 تا پایان آبان ماه برگزار کرد. هدف از برگزاری این مسابقه معرفی کتاب تاثیرگذار «معجزه شکرگزاری» و آشنایی کارکنان  با فرهنگ کتاب و کتابخوانی بوده است.