به مناسبت روز راهیان نور، مراسم بدرقه دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند به مناطق عملیاتی دفاع مقدس انجام شد

با حضور سرپرست دانشگاه و همزمان با روز راهیان نور، مراسم بدرقه از کاروان دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند برگزار شد

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی، در این مراسم که صبح روز جمعه 20 اسفند و با حضور دکتر احمد لامعی‌گیو، سرپرست دانشگاه و دکتر علی زنگوئی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در محل مسجد امام صادق علیه السلام برگزار شد، تعداد 80 نفر از دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند به این سفر معنوی اعزام شدند.
دکتر علی زنگوئی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در سخنانی ضمن تشکر و خداقوت به دست اندرکاران، برای شرکت کنندگان در این سفر آرزوی سفری خوش و بهره بردن از فضای معنوی حاکم بر این سفر را کرد.
دکتر لامعی، سرپرست دانشگاه نیز ضمن تاکید بر این نکته که این سفر، سفری معنوی است و شما دانشجویان می توانید از لحظه لحظه آن استفاده معنوی نمایید، خاطر نشان کرد: شما به عنوان نمایندگان شهدا در این سرزمین پاک قدم می گذارید.
شایان ذکر است اردوی راهیان نور امسال با 3 دستگاه اتوبوس شامل 26 دانشجوی پسر و 80 دانشجوی دختر برگزار شد.