کارگاه تحلیل اجتماعی طلاق عاطفی در خانواده(جلسه‌اول) برگزار گردید

۲۵ دی ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۱ کد : ۲۲۴۵۴ اخبار برگزیده معاونت
کارگاه تحلیل اجتماعی طلاق عاطفی در خانواده(جلسه‌اول) برگزار گردید

کارگاه تحلیل اجتماعی طلاق عاطفی در خانواده(جلسه‌اول) توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی با همکاری مدیریت برنامه،بودجه و تحول اداری و معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند به مناسبت هفته گرامیداشت مقام زن و روز مادر در روز یکشنبه مورخه ۲۵ دی‌ماه ۱۴۰۱ برگزار شد.

این کارگاه به صورت مجازی، با حضور آقای دکتر حمید مسعودی(عضوهیات علمی گروه آموزشی جامعه شناسی) برگزار گردید.

دکتر مسعودی در این کارگاه به مواردی چون نقاط عطف که در زندگی چالش آفرین است مانند آشنایی با افراد،قبل از ازدواج،مراسم ازدواج، رفتن به خانه،دیدار اقوام،تولد فرزند،ازدواج فرزند،امور اجتماعی فرزندان و ... و ابعاد و مؤلفه های طلاق عاطفی مانند انتقاد، سکوت و جبهه گیری،عدم واکنش عاطفی، عدم آمیزش عاطفی، مشکلات قدرت و منابع، افسردگی و سرخوردگی، زاویه سوم، محدود کردن، مشکلات جنسی و.... و نیز بررسی نسبت طلاق به جمعیت درسال ۱۴۰۰ ،اشاره کرد.

آخرین ویرایش۲۳ بهمن ۱۴۰۱