۲۹ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۶ کد : ۲۴۸۹۲ اخبار برگزیده معاونت

با شرکت کارشناسان تشکل های اسلامی و کانون های فرهنگی و حضور دبیر کانون فیلم و مستند دانشگاه بیرجند در نشست کارشناسان فرهنگی تشکل های اسلامی و کانون های فرهنگی و دبیران شورای هماهنگی کانون های فرهنگی سراسر کشور، مراسم افتتاحیه این نشست، ساعت ۱۶ روز شنبه، ۲۸ مردادماه ۱۴۰۲، در محل سالن رودکی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید. ادای احترام شرکت کنندگان در این نشست به شهدای گرانقدر، سخنرانی دکتر جعفر پور، قائم مقام و مشاور معاونت فرهنگی و اجتماعی در امور فرهنگی، اجرایی و مالی وزارت علوم، دکتر بادپا، مدیر کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، دکتر طالبی، رئیس سازمان علمی، فرهنگی آستان قدس رضوی و سخنان مهندس صفری، معاونت اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم پیرامون سامانه فرنما، از مهمترین بخش های مراسم افتتاحیه این نشست بود. خاطرنشان می گردد؛ نشست توان افزایی کارشناسان فرهنگی تشکل های اسلامی و کانون های فرهنگی و دبیران شورای هماهنگی کانون های فرهنگی سراسر کشور، از تاریخ ۲۸ لغایت ۳۱ مردادماه در دانشگاه فردوسی مشهد با برپایی نشست ها و کارگاه های تخصصی برگزار می گردد.مراسم افتتاحیه «نشست توان افزایی کارشناسان فرهنگی تشکل های اسلامی و کانون های فرهنگی و دبیران شورای هماهنگی کانون های فرهنگی سراسر کشور» برگزار شد.

آخرین ویرایش۰۱ شهریور ۱۴۰۲