نمایشنامه «خشکسالی و دروغ» در دانشگاه بیرجند به روی صحنه رفت

۰۲ آذر ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۶ کد : ۲۵۹۶۴ اخبار برگزیده معاونت اطلاعیه های مهم

این نمایشنامه خوانی از تاریخ 28 آبان الی اول آذرماه 1402 به مدت سه شب ازساعت ۲۰ الی ۲۱:۳۰ در محل سالن فرهنگ با عنوان « شبی با تئاتر » اجرا شد.

این نمایشنامه به نویسندگی محمد یعقوبی و کارگردانی جواد جعفری، دبیر کانون تئاتر دانشگاه است که جلسات تمرین آن از اواسط مهر شروع و تا اواخر آبان ماه ادامه داشت.

"خشکسالی و دروغ" روایت اتفاقات و مشکلات زناشویی است که منجر به طلاق زوجین می شود و در ادامه داستان رفته رفته گره های ماجرا باز و علت مشکلات مشخص می شود.

در این نمایشنامه علیرضا نجفی در نقش امید، مهلا میرشکار در نقش آلا، جواد جعفری در نقش آرش، فاطمه اشتری نژاد در نقش میترا و حمیده رفعتی به عنوان صحنه خوان ایفای نقش کردند.

همچنین خانم حکیمه زحمتکش طراح پوستر این اثر بودند.

و در پایان از حمایت های آقای دکتر محمدی، مدیر فرهنگی دانشگاه بیرجند و همچنین همراهی آقای فاطمی، دبیر کانون گویندگی دانشگاه تشکر و قدردانی می شود.

آخرین ویرایش۰۶ آذر ۱۴۰۲