نشست صمیمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف با فعالان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند

۲۱ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۴۲ کد : ۲۸۱۲۵ اخبار برگزیده معاونت اطلاعیه های مهم

روز یکشنبه مورخ 20 خردادماه 1403در محل سالن بشارت دانشگاه، نشست صمیمی دکتر عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف و دکتر رشید جعفرپور قائم مقام و مشاور معاونت فرهنگی و اجتماعی در امور فرهنگی، اجرایی و مالی وزارت عتف با دانشجویان و فعالان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

در ابتدا دکتر لامعی، رییس دانشگاه بیرجند ضمن خوش آمدگویی به تمامی مهمانان و دانشجویان از تلاش ها و زحمات حوزه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند قدردانی کرد و حضور دکتر کلانتری و دکتر جعفرپور را در دانشگاه بیرجند مغتنم شمرد.

در این جلسه نمایندگانی از کانون های فرهنگی، هنری و مذهبی، انجمن های علمی، تشکل های اسلامی، دانشجویان بین الملل و... به بیان دغدغه ها، نیازمندی ها و پرسش های خود پرداختند.

در انتها نیز دکتر کلانتری و دکتر جعفرپور،ضمن سخن پیرامون اهمیت فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه ها و ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه بیرجند، به اهم مطالبات دانشجویان فعال فرهنگی و اجتماعی پاسخ دادند.