از سوی واحد امور دینی و قرآنی

زمان و شرایط شرکت در سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان اعلام شد

۱۰ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۶ کد : ۸۱۸۳ اخبار اطلاعیه

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، شرایط شرکت در سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاهها اعلام شد.

سیف الّهی مقدم، کارشناس امور دینی و قرآنی دانشگاه ضمن اعلام این خبر گفت: یپرو اطلاعیه معاونت محترم فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم درخصوص برگزاری مجازی این جشنواره، علاقمندان جهت اطلاع از نحوه ثبت نام، زمان برگزاری و یا کسب اطلاعات بیشتر، هرچه سریع تر (حداکثر 20 خرداد 99) به سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند (بخش امور قرآنی ) مراجعه و یا در ساعات اداری با شماره 31025712- 056  و یا شماره همراه 09153661380 تماس حاصل نمایند. ضمناً، آخرین مهلت ثبت نام در بخش معارفی (شامل 9 رشته معارفی و 4 رشته حفظ) فقط تا تاریخ 20 خردادماه 99 و از طریق آدرس الکترونیکی quranst.pnu.ac.ir ( بخش ثبت نام) و زمان برگزاری آزمون مجازی نیز 27 خرداد99 خواهد بود.

اطلاعات بیشتر...