کارگاه آموزشی دانشگاه سبز

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۲ کد : ۱۲۷۳۵ اخبار اطلاعیه ها
کارگاه آموزشی دانشگاه سبز

کارگاه آموزشی دانشگاه سبز توسط شورای راهبری مدیریت سبز با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری با حضور استاد محترم جناب آقای دکتر محمد حسن امامی رئیس انجمن مدیریت سبز ایران به صورت مجازی در مورخه 1400/02/06 به مدت 4 ساعت برگزار گردید. در اولین جلسه از کارگاه آموزشی به بیان ابعاد رویکرد مدیریت سبز که شامل کاهش آلودگی محیط زیست، کاهش هزینه و خطا می‌شود پرداختند. و سپس به ابعاد دانشگاه سبز و جوانب مختلف آن اشاره شد.  در بعد اول به مدیریت منابع در نظام مدیریت دانشگاه، در بعد دوم به رفتار آموزشی و در بعد سوم به تربیت نسل سبز اشاره شد در جلسه بعد به بیان اهداف مدیریت منابع از جمله کاهش هزینه‌های عمومی و جاری دانشگاه، کاهش پسماندها و پساب‌ها و مدیریت مصرف منابع از قبیل انرژی، آب، کاغذ، حمل و نقل و ... اشاره شد و در پایان به اقدامات دفتر کار سبز و بیان چک لیست انرژی و بیان اقدامات فرهنگی، آموزشی و اقتصادی و مالی پرداخته شد.