برگزاری کارگاه تحت عنوان ورزش و بیماری کبد چرب (جلسه اول)

۰۶ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۷ کد : ۱۳۸۴۲ اخبار اطلاعیه ها
برگزاری کارگاه تحت عنوان ورزش و بیماری کبد چرب (جلسه اول)

مدیریت برنامه ، بودجه و تحول اداری با همکاری مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه از تاریخ 1400/05/05 به مدت 2 روز با حضور دکتر زهرا کوهستانی دکتری فیزیولوژی و دانشجوی سابق دانشگاه بیرجند نسبت به برگزاری کارگاهی تحت عنوان ورزش و بیماری کبد چرب اقدام نمود. در ابتدای بحث دکتر کوهستانی از اهمیت بالای این عضو حیاتی بدن به خصوص در سنین بالا و مشخصات ، عملکرد کبد توضیحاتی دادند، که از جمله آنها کمک به ایمنی بدن، متعادل کردن چربی ها و قندها ، کمک به سیستم گوارشی میباشد.

مهمترین بیماری این عضو، کبد چرب غیر الکلی میباشد که تجمع چربی به صورت تری گلیسیرید در سلول های کبدی بیش از 5 درصد از وزن کبد باعث این عارضه میشود.

در ادامه از علائم و علل این بیماری گفته شد وهمچنین با توجه به شرایط بد زندگی و مشکلات جوامع امروزی از جمله کم تحرکی و عادات نادرست مصرف غذایی شیوع این بیماری بیشتر شده است.

در پایان از راه های تشخیص کبد چرب که انجام آزمایش خون و سونوگرافی میباشد مطالبی گفته شد.

آخرین ویرایش۰۹ مرداد ۱۴۰۰