نشست آسیب شناسی تعزیه

۱۶ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۰:۵۱ کد : ۱۴۳۱۰ اخبار اطلاعیه ها
نشست آسیب شناسی تعزیه

نشست آسیب شناسی تعزیه از سلسله نشست های فرهنگی،مذهبی ویژه محرم وصفر توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی و با همکاری مدیریت برنامه،بودجه و تحول اداری در روز دوشنبه مورخ 1400/6/15 با حضورجناب آقای دکتر مفید شاطری عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

در این نشست دکتر شاطری از تعاریف گوناگون تعزیه ، کتابها و نسخ قدیمی از تعزیه ها یا شبیه خوانی سخن گفتند.همچنین وی به تاریخچه شبیه خوانی در خراسان جنوبی به خصوص در منطقه قهستان فعلی و بشرویه اشاره نمود و ازنحوه خوانش تعزیه و چگونگی نسخ تعزیه در زمان قاجارمطالبی بیان نمود.

در پایان هم از مفاهیم اساسی در شبیه خوانی ، ترتیب و آهنگ سخنان هرکدام از شخصیت های شبیه به خوبی وبا آواز اشاره کردند، همچنین کلیپی از شبیه خوانی توسط محسن هاشمی کارشناس تعزیه و آیین سنتی به نمایش گذاشتند.