برگزاری نشست با عنوان ریشه های فرهنگ ، بررسی گونه ها و تغییرات آن

۱۶ آبان ۱۴۰۰ | ۱۵:۴۹ کد : ۱۵۳۱۴ اخبار اطلاعیه ها
برگزاری نشست با عنوان ریشه های فرهنگ ، بررسی گونه ها و تغییرات آن

کارگاه با عنوان ریشه های فرهنگ، بررسی گونه ها و تغییرات آن از سلسله نشست های ویژه هفته فرهنگ که با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی و مدیریت برنامه،بودجه و تحول اداری در مورخ ۱۴۰۰/۰۸/۱۵ روز شنبه ساعت 19:00 تا 21:00 به مدت 2 ساعت توسط چهره ماندگار فرهنگ و ادب ایران دکتر محمدرضا راشد محصل و مدیر علمی کارگاه دکتر محمد بهنام فر استاد گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه برگزار گردید.

در این کارگاه استاد راشد به بررسی واژه ومعنی فرهنگ در دوره های مختلف و کشور ها پرداختند.

در ادامه به اهمیت فرهنگ و جامعه فرهنگ مدار اشاره شد و اینکه جامعه با فرهنگ از انزوا طلبی و بی انضباطی دور میشود و پویایی فرهنگ مانند یک موجود زنده جامعه را در تکامل قرار میدهد.

ملتی که دارای فرهنگ باشد به سادگی دچار افول و نابودی نمی شود ورسم و سنتی جدید جای فرهنگ قدیم را نمی گیرد .

آخرین ویرایش۱۶ آبان ۱۴۰۰