برگزاری کارگاه با عنوان طالبان و تحولات منطقه

۱۷ آبان ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۱ کد : ۱۵۳۴۰ اخبار اطلاعیه ها
برگزاری کارگاه با عنوان طالبان و تحولات منطقه

کارگاه با عنوان طالبان و تحولات منطقه از سلسله نشست های ویژه هفته فرهنگ که با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی و مدیریت برنامه،بودجه و تحول اداری در مورخ 1400/8/16 روز یکشنبه ساعت 12:00 تا 14:00 به مدت 2 ساعت توسط دکتر احمد بخشی دانشیار گروه علوم سیاسی دانشگاه برگزار گردید.

ایشان در ابتدا به پیشینه کشور افغانستان و تشابه والیان و نوع حکومت این کشور با کشورهای مختلف مقایسه ای انجام داد و از دخالت های آمریکا در این چند سال که باعث مشکلات به وجود آمده دریک سال اخیر شده صحبت کرد.

همچنین به این نکته که جبهه مقاومت افغانستان نیاز به حمایت دارد چرا که اگر در آینده یک طالبان مستقل در منطقه وجود داشته باشد به نفع کشور ما نیست به خصوص که این حکومت به همراه کشور هایی مثل پاکستان و چین که مورد حمایتشان هم میباشد، در دراز مدت برای ما و کشور های منطقه خطری بزرگ محسوب میشود.

و نهایتا باید یک دولت و نظام دارای مشروعیت درست در افغانستان شکل بگیرد زیرا تا زمانی که در کنار داعش هرج و مرج و بی نظمی وجود داشته باشد شاهد اتفاقات ناگواری خواهیم بود و افغانستان نیازمند یک دولت ائتلافی دموکراتیک میباشد.