برگزاری کارگاه با عنوان مصرفی شدن فرهنگ دانشگاهی در ایران

۱۸ آبان ۱۴۰۰ | ۱۴:۵۸ کد : ۱۵۳۸۹ اخبار اطلاعیه ها
برگزاری کارگاه با عنوان مصرفی شدن فرهنگ دانشگاهی در ایران

کارگاه با عنوان مصرفی شدن فرهنگ دانشگاهی در ایران از سلسله نشست های ویژه هفته فرهنگ که با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی و مدیریت برنامه،بودجه و تحول اداری در روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۸/۱۸ ساعت 12:00 الی 14:00 به مدت 2 ساعت توسط دکتر نعمت الله فاضلی استاد پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و مدیر علمی کارگاه دکتر علی اکبر محمدی استاد یار گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه بیرجند برگزار گردید.
ایشان در ابتدا به این موضوع که دانشگاهها به سمت فرهنگ غیر دانشی رفته اند و دچار فقر توجه شده اند اشاره کرد همچنین این موضوع با لفاظی هایی در قالب نوآوری ها پوشانده میشود.
از نظر یک تحقیق علمی که دانشگاه را به یک قبیله تشبیه کرده است باید در محیط دانشگاه دانشجو و استاد از طریق رشته خود در زمینه هایی مثل پیشینه آن رشته و کتاب ها به علم و معرفت برسند و یک بینش خاص تا از طریق آن به جهان نگاه کنند.
و از این فرهنگ دانشگاهی که تولید و خلاقیت ندارد و مصرفی شدن در جهت نیاز های مادی جای آفرینش و رخداد معرفتی،فکری را گرفته اند دور شد.