جلسه اختتامیه هفته فرهنگ دانشگاهی

۲۴ آبان ۱۴۰۰ | ۱۵:۳۵ کد : ۱۵۵۲۹ اخبار اطلاعیه ها
جلسه اختتامیه هفته فرهنگ دانشگاهی

جلسه اختتامیه هفته فرهنگ دانشگاهی در دانشگاه بیرجندکه با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی و مدیریت برنامه،بودجه و تحول اداری در روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۸/۲۴ ساعت 12:00 الی 14:00 به مدت 2 ساعت توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و با حضور جناب آقای مهندس محمدهادی عسکری مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار گردید.
در این جلسه بعد از سخنرانی ریاست و معاون فرهنگی دانشگاه بیرجند مهندس عسکری دانشگاه را یک محیط افتراق یافته پس از دبیرستان دانستند و توجه به این که دانشگاه در بحث عقلانیت باید فعال باشد.
همچنین دانشجویانی که در حوزه فرهنگ فعالیت دارند مطمئنا میتوانند در فضای واقعی و با هزینه های زندگی به خوبی کنار بیایند و فضای زندگی خود را به سمت مطلوب ترسیم کنند.
دانشگاه یک رنگین کمان از ایده ها و اندیشه ها می باشد و باید آن را تقویت کرد و با توجه به شیوع کرونا زیست مهمی از زندگی ما با فضای مجازی یکی شد که ما باید در این حوزه توانایی های خود را تقویت و بالا ببریم.
در ادامه آقای دکتر علی اکبر محمدی به راهبردها و شاخص ترین فعالیت های این معاونت اشاره کردند.
در پایان هم از فعالین داخل و خارج معاونت فرهنگی تقدیر به عمل آمد.